Najnovšie recenzie zo sekcie Herné kreslá
pod chrbat si mozte dat vankus
- Vysoká kvalita a prevedenie materiálov, pevný kovový základ sedenia. Doplnkové kvalitnejšie kolieska
Zatiaľ žiadne nezistené.
Kvalitný materiál, krásny design.
Krásne kreslo, vyzerá veľmi kvalitne, vynikajúca cena. Ešte nevyskúšané, (darček)
Super stolicka, vyhovuje mojim pouoadavkam.
- Vyzera to z dialky ako herne kreslo
- Umela koza vyzera ze nieco vydrzi
- Material textilny nekvalitny
- Uzke sedenie
- Stolicka na obrazku posobi mohutne, pritom je uzka mala "tenka"
- Strasne vetcha celkovo, dojem uz na prvy pohlad ako by bola pre deti
- Za tie mensie peniaze mate lepsie stolicky, tuto by som hodnotil na 79e, viac ako 100e urcite nie, pozrite po inej
Sklamanie, stolicke je ako hrackarska nieje pevna mohutna ani tak nevyzera, textil maskacovy je lacny aj na pohlad aj na dotyk, je priuzka, co s nosnostou piestu 150kg ked vsetko ostatne je vetche?..sklamanie
- Design
- Pohodlie
Pekna a pohodlná herňa stolička (kreslo) plne nastaviteľna podľa potrieb
- Mäkká
- Po dlhom čase sa nevysedí
- Každá časť nastaviteľná
- Dizajnovka, ktorá vydrží, pár kráť pretrieť a je ako nová
- Stále stúpam na brzdy na kolieskach
Za veľmi nízku cenu oproti DX racerom a podobným drahotinkám je táto stolička vo svojej kategórii veľmi fajn.
Montáž je jednoduchá, pokiaľ nie je človek neandrtálec, zvládne všetko.
Po veeeľmi dlhom aktívnom hraní na PC sa stolička nevysedela, je tam dáka lepšia pena noo.
Celá stolica sa dá nastaviť ako transformer, každý si musí nájsť čo mu sadne. Plus je vysoká váha, ktorú unesie, takže je aj pre prdelatých :D
Pánko predomnou sťažujúci sa na labilné plasty a chujoviny asi vie o čom hovorí, samozrejme že nastaviteľné opierky nedržia jak pijavica, heglať sa budú za 250, aj za 1000 eko.
Dve veci čo ma sklamali:
1. Opierka, ktorá vypadla a nešla zašróbovať nas5; nejde totižto vybrať kryt hornej opierky, tj. nebolo ako ju zašróbovať, ale asik len zlý kus, stane sa.
2. Neskutočne zle umiestnené brzdy na stoličku. Nepúšťam sa z kopca a nepotrebujem pribŕždať, stále do toho omylom kopem nohami, ale nič hrozné, stačí si zvyknúť.
Za tú cenu môžem fakt odporučiť.
Osobne nechápem, kde sa berú pozitívne recenzie na Genesis Nitro 330 - hoci som na nejakej web stránke našiel info, že je vraj polohovateľné, nie je to pravda. Operadlo nie je v 90 stupnovom uhle, ale je prehnuté viac dozadu a nie je možné posunúť ho vpred, preto ho absolútne neodporúčam na prácu za PC, ktorý máze na stole - ja som to vydržal necelé 2 hodiny a kreslo som vrátil. Ak máte v pláne držať v rukách tablet a potrebujete byť rozvalený, príp. si aj vyložiť nohy na stôl, tak prosím, inak nie. Ale rozmyslite si to, lebo toto kreslo inú polohu nezvláda.
Neporovnateľne lepšie kreslo ako lacnejšie Genesis 330 (hoci majú dobré recenzie). Na rozdiel od predošlého je Omen Citadel polohovateľné, má pevnú kovovú konštrukciu a je neporovnateľne pohodlnejšie. Genesis 330 rozhodne neodporúčam na používanie PC na stole (jedine tablet v rukcách), pretože nemá opierku v 90 stupnovom uhle, zato Omen Citadel je multifunkčný - vrele odporúčam!
- Pohodlne vankusiky
- Vyskovo nastavitelne opierky ruk
- Tiche kolecka
- Prijemna latka na dotyk
- Po chvile zacal vrzgat pri postaveni sa zo stolicky
- Kreslo nie je moc precízne vyhotovené , skutočnosť iná ako na obrázku , tiež moc vysoká cena !
- Kreslo je veľmi pohodlné
- Operny vankúš v sedacej časti bol pre mňa nepohodlný
Ľahká montáž,zatiaľ spokojnosť...
- za tu cenu ponúka viac ako drahšie modely
- vŕzga
- Je super,spokojnost
- Ok
Všetko OK až na jednu opierku na ruku ktoru som mal problém namontovať kôli zlej diere v opierky.
Stolička super
- Krásne, pohodlné, kvalitné
- Opora na chrbát a krk
- Pohodlné aj pri dlhých hodinách sedenia pri práci a hraní
- Stabilné
- Detaily na rôznych častiach stoličky, je prepracované
- Opierka sa dá nastaviť tak aby to vyhovovalo každému
- Výhodna cena
Kreslo je nádherné, som veľmi rada, že som si ho kúpila. Farby sú ako na fotke - na živo je ešte krajšie. Pre mňa je to najkrajšie "dámske" kreslo aké som videla a navyše za super cenu. Určite odporúčam.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »