Najnovšie recenzie zo sekcie Herné kreslá
Perfektná stolička. Odporúčam si ju zakúpiť. Pohodlná. Má veľmi dobré vankúšiky, kde sa dá oprieť hlava a chrbát. Nebolí pri dlhej práci na počítači chrbát. Dobrou voľbou je posuvná opierka, ktorá keď sa sklopí, dá sa na stoličke aj dobre oddýchnuť. Je aj výškovo nastaviteľná. Montáž veľmi jednoduchá. Ľahko sa dá poskladať aj bez návodu. Farby sú presne ako na obrázku. Je vhodná pre teenagerov aj dospelých. Veľká spokojnosť so zakúpený tovarom. Tovar splnil očakávania. Kto potrebuje môže si dať na stoličku vankúšik alebo podušku.
- nedá sa ani poskladať, nesedia rozmery otvorov, nepodarok
Produkt používaný ešte krátko.
- Je to produk aký som predstavoval
Stolička je kvalitná, prispôsobená k telu.
Má pekný dizajn. Je pohodlná.
- Kreslo je kvalitné
- Veľmi pohodlné
- Dcéra je veľmi spokojná
- Kvalitné kreslo za dobrú cenu
- Ideálne ako darček pod stromček
- RGB podsvietenie ( vie byť aj vypnuté )
- Robustná konštrukcia a jednoduchá montáž kresla
Kreslo myslím splní účel ako darček pod stromček. Zakúpil som ho práve z dôvodu že podobné kreslo už mám, avšak bez podsvietenia RGB. Robustná konštrukcia sa dá poznať. Jedná sa takmer o identickú kópiu, doslova závodých sedadiel z áut. Ocení hlavne ten, kto chce mať pohodlie a zážitok pri sedení u počitača alebo stola.
- Pomer cena/kvalita
- Spoľahlivý, profesionálny prístup k zákazníkom.
mäkká
- zatial testujeme
- z 10 skrutiek M8 x 20 ("J") 2 nejdú osadiť do chybne vyvŕtaných otvorov v spodnej časti sedáku a preto bol výrobok vrátený predajcovi v lehote 14 dní od zakúpenia (cez internet)
- montážny návod uvádza uchytenie opierok na ruky len 2 zakreslené skrutky pre každú z nich (čo bola asi akási staršia verzia), v skutočnosti má však každá opierka 3 otvory pre skrutky (a aj 3 skrutky pre každú z nich)
- montážny návod neobsahuje umiestnenie 14 párov štandardných i pružinových podložiek, ktoré sú súčasťou balenia
výrobok vrátený predajcovi z dôvodu nemožnosti zmontovania
doručenie až domov
- kvalita
Kreslo/verzia normal/ je vysoké, v najnižšej polohe dosiahnem na zem akurát špičkami pri mojej výške 170 cm. Od začiatku neprijemne vŕzga pri každom pohybe. A čo sa týka pohodlia tak sa nevyrovná predošlej 90 eurovej stoličke, hlavne tvarovanie opierky. Už by som ho nekupil. Za tú cenu som čakal viac.
- masívna, pohodlná
V porovnaní s bežnými kancelárskymi stoličkami alebo kreslami (vrátane označovaných ako "herné") je táto úplne niekde inde.
- Ok
- Clovek v kresle nesedi, ale lezi
- Opierky su prilis vysoke, nevojde sa pod stol
Super masívna a pohodlná
Splnilo očakávanie.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »