Najnovšie recenzie zo sekcie Herné kreslá
pekné, kvalitné kreslo.
- Slúži na to na čo má.
Kvalita
stolička je dobre konštrukčne aj materiálovo zvládnutá, látka je najlepšia oproti umelým PU, eko upoteným poťahom,
nevýhoda je že rúčky ľahko posuniete do inej polohy omylom pri opretí a náklon sedacej časti je malý, bol som zvyknutý na väčší ale asi si zvyknem,
zato náklon opierky chrba ide pomaly až na zem ak by som si chcel pospať :)
Darcek je k spokojnosti
Kreslo rýchle poskladané je pekné ako na foto. Zatiaľ žiadne problémy, no máme ho len 3 dni tak dúfam, že bude dobre slúžiť
- Komfortné sedenie
- Farebné režimy
- Potreba dobíjať powerbanku
- Pohodlné
- super kreslo
Ešte je krátka doba od používania po roku až 2 môžem hodnotiť
- Pekne
- Lahko sa sklada, kvalitne vyhotovenie, pohodlne, syn 8r pri vyske 132cm je spokojny
- Aj ja take chcem :)
Odporucame produkt diablo chairs pre deti. Naozaj kvalitne vypracovane kreslo, nastavitelna vyska aj polohovatelna opierka, opierka aj na bedrach a este navyse vankusik pod hlavu. Velmi pohodlne. Idealne pre dieta k pocitacu
je to detska stolička, výška posedu velmi nizka
- Dobra cena
- Podsvietenie dobre funguje
- Vankusiky sa rychlo splostuju pod vahou
- pevná konštrukcia
- pomer cena/kvalita
Citit zo stoličky kvalitu a pevnosť, tuhosť. Pekná, ľahko sa kotula. Som spokojný
Jeden bod. Prvý krát mám otáčacie operadlá. Táto vlastnosť pre mňa je skôr mínus ako plus. Na tejto stoličke to nie je zaistené a otočí sa mi to aj v prípadoch, kedy nechcem. To znervoznuje. Ale dá sa s tým žiť.
- spokojnosť, kvalitná kancelárska stolička, pohodlná super možnosti nastavenia
- za 149 eur odporúčam
- nebolí ma odvtedy chrbát
trochu zmatocný návod na montáž, ostali mi 2 skrutky, nakoniec som na to prišiel kde ich namontovať vďaka prázdnym dieram, pretože v návode neboli zakreslené
- Dá sa užívať.
- Nepresná výroba, chýbajúci montážny materiál, zvláštne technologické prevedenie určitých detailov, zvary...
- príjemné a pohodlné sedenie
- relatívne rýchla montáž
- podrúčky nie sú polohovateľné
Za tú chvíľku používania stoličku môžem odporúčať
- kvalita
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]