Najnovšie recenzie zo sekcie Herné kreslá
- Pre štíhlejšiu postavu je kreslo dobré a bude sa v ňom dobre sedieť
- Otáčanie a pohyb na kolieskach je vynikajúce a to je všetko.
- Sedenie je tvrdé a dosť nepohodlné. Aj sedenie je na moju výšku nízko a nepohodlné, tvrdé sú aj opierky na ruky a to až veľmi. Obal s produktu som už vyhodil, škode, inak by som kreslo vrátil.
- Keďže je sedenie pre mňa nízko, musel som dať sedák na sedenie a tým sa zhoršilo používanie podložky pod nohy, škoda že nemá hojdací mechanizmus
- Lacna alternativa profi kresla
- Kvalita , cena , spokojnosť
- Super sedenie ,materiál
- Pohodlna ako nebíčko
- Lahko zložitelna
- Silná kvalitna
- Super
- Najlepsia vec do akej som investoval pre pohodlie za posledne roky
- Super nastavitelna
- Pekný dizajn
- Na fotke vyzerá omnoho krajšie ako naozaj
- Poľský výrobok a tomu aj zodpovedajúca kvalita - neobrúsené plastové časti, neporobené pekné švy
- Pre 184cm osobu malá, vhodná do max 175cm
- Kvalita spracovania
Zatiaľ len po krátkej skúsenosti, ale kreslo zatiaľ hodnotím výborne. Zloženie bolo jednoduché, opora bedier a polohovatelnosť je výborná, ako aj spracovanie kresla. Odporúčam.
- Cena tovaru
- Polohovatelnosť
- Opora bedier
- Pekný, dobrý na užívanie.
Super pomer cena a kvalita
- Pohodlné
- Kvalitné prevedenie
- Pekný dizajn
Maximálna spokojnosť kreslo pohodlné
Som spokojná odporúčam
- Robustnosť
- Možnosti nastavenia
- Kvalita spracovania
- Aj na najnižšej polohe môže byť pre niekoho vysoké
- Ľahká a rýchla montáž. Pohodlné sedenie. Pár dní som si zvykal na bočné vedenie na sedáku a hľadal správnu polohu na sedenie. Teraz sa tam cítim veľmi komfortne. Stoličku používam aj 10 hodín denne.
- nedoručený
- nedoručený
Krátka doba
- cena/kvalita
- na dlhé sedenie, výhodná zľavová cena
Kreslo výborne drží telo v dobrej polohe pri dlhom sedení, kolieska idú ľahko, celkovo odporúčam
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »