Najnovšie recenzie zo sekcie Herné kreslá
- Obsahuje všetko, čo popisuje
- Dostatočná výška opierky, až na úroveň hlavy
- Velmi lacno spracovaná
- Kvalita spracovania
- Dizaj (hkavne zadna časť stoličky)
- Tenke a slabé čalúnenie a polstrovanie
- Veľmi lacná koženka
- Výška laktovej opierky je nedostatočná pre väčšinu stolov dnešnej doby
Stolička obsahuje všetko, čo popisuje. Diely su ale veľmi lacno spracované. Od tohoto produktu dostanete určite to, za čo platíte. Koženka nie je príjemná na sedenie a celkovo spraconanie je typu, že čakáte, ledy sa rozsype. Dizaj hlavne zozadu je ohavny, všade kde sa vyslovene deoprierate alebo nesedite je len koženkou potiahnutá OSB doska.. Asi by som odporúčal sa pozrieť po niečom kvalitnejšom, toto by som zobral iba ako nudzovku, keď vám váš rozpočet nedovolí viac ale potrebujete všetky funkcie, čo ponúka. Dá sa používať, pokiaľ prekusnete jej spracovanie.
- pohodlné
- jednoduché nastavovanie a vysúvanie podnože
- príjemné na dotyk
- napriek špecifikácii nedá sa sklopiť až na 135 stupňov
- bez možnosti hojdania
Uvidíme akú bude mať trvácnosť :)
Stoličku som si vybral pre nízku cenu a kvalitu, ktorou sa vyznačuje značka Huzaro Combat. Ľahké skladanie, až na dva dielce, ktoré sa nedali spojiť, ale stolička drží v poriadku. Je to herné stolička, takže má aj pohodlné sedenie a držanie tela. Používam ju teda hlavne pri práci na počítači a relaxáciu. Kúpa bola najlepšia, čo sa týka ceny, kvalita je už o trochu horšia. Treba doťahovať skrutky, lebo sa povolujú. Inak som spokojný, stolička poslúžila účelu, na ktorý bola vybratá.
- vizuálny stav zodpovedá obrázku
Super stolička
- Pohodlná, dobre nastaviteľná, dobre vyzerá
- Opierky na ruky sa trošku kývu
DomTextilu Pohodlné hracie kreslo čiernej farby 39897
Dominika
Pridané: 30. septembra 2023
(naposledy upravené 30. septembra 2023)
Zakúpený v domtextilu.sk
- Farba
- Materiál
- Šitie
Stolička určite nie je hodná ceny
Presne to čo sme chceli, cena top, pre dieťa lepšie ako mať v izbe dospelácke kreslo...
- Pohodlná
- Super
- Dobrá cena
- Ináč všetko dobre kvalita je veľmi dobrá
- Prišli mi rozsypané skrutky
Stolička je výhodná aj koli cene je lacnejšia ako konkurencia a je podľa mňa veľmi dobrá to že mi prišli rosipane skrutky to mi až tak nevadí ale mohli by prísť trošku lepšie zabalené tie skrutky ale ináč fajn.
- Pochváliť môžem kvalitu povrchových materiálov. Po roku sú ako nové. Oproti taktiež látkovej Dxracer Formula má X-Player na dotyk oveľa pevnejšiu a odolnejšiu látku, z ktorej mám veľmi dobrý pocit. Príjemná bola a aj je vôňa. Nebol to hneď z vybalenia nepríjemný smrad produktu z Číny. Vonia príjemne doteraz.
- Mám X-Player Normal. Keď som si do nej hneď po doskladaní sadol, oblial ma studený pot. Sedák je extrémne dlhý a až mám pocit, že mi ho omylom dali z verzie King. Meriam 178cm a bedrová opierka vôbec nepodopiera chrbát, pretože je veľmi ďaleko. Našťastie sa to vyriešilo tak, že som si za chrbát dal vankúš a vďaka tomu sa pre mňa dá sedieť v pohode. Čo sa ale nedá ľahko vyriešiť je vŕzganie konštrukcie. Už po pár mesiacoch (tuším 3-4) začala vŕzgať (Dxracer, ktorú máme v rodine, po roku vôbec nevŕzga a je stále ako nová). Vážim 70kg a vždy na nej sedím normálne s nohami na zemi, takže žiadna extrémna záťaž. Hoci ponúkajú 365 dní na vrátenie, vrátiť som ju už nemohol, pretože musí byť bez známok používania. Kvôli vŕzganiu sa nedá reklamovať, lebo to v pribalenom manuáli označujú ako vlastnosť vyplývajúcu z prirodzeného používania. Ďalšia vec je piest, ktorý po pár hodinách sám klesne z nastavenej polohy, ale to zatiaľ nie je až také hrozné. Vankúšik za krk mi tiež vôbec nesedí, takže tá ich propagácia o ergonómii nestojí za veľa.
Po tejto skúsenosti by som si už nikdy stoličku od Diablo Chairs nekúpil. Vlastne vôbec by som si nekupoval hernú stoličku za podobné peniaze. Nestojí to za to, že mi po pár mesiacoch znovu začne vŕzgať a ktovie, čo sa stane za dlhší čas. Ak hernú stoličku, tak jedine Secretlab!
- Velmi pohodlna stolicka
- Sikovny navod a montaz
je to rozmerovo taka mensia stolicka ale je pre 10roc.chlapca takze je akurat.vacsinou tie stolicky vydrzia tak 2-3 roky.ako mechanizmus sa nepokazi ale tak latka a kozenka nevydrzia viac jak 2 roky.ale tak co chcem v tejto cenovej kategorii
- Pevná
- Pohodlná
- Vyhovuje na koľko mám cez 130kg a 182cm
Celkovo ma táto stolička prijemne prekvapila za 106€ nečakal som, že bude kvalitná ale hlavne ide o to že to nie je Poľsko ale vyrába to Holandsko .....
Stolička splnila všetky moje predstavy
Sades Crux čierna SA-AD8
Pridané: 11. septembra 2023
(naposledy upravené 11. septembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
- pohodlné
- viac možností osobného nastavenia
ShopJK MASÁŽNE POLOHOVATEĽNÉ EKO KOŽA ČIERNE FG-02
Pridané: 3. septembra 2023
(naposledy upravené 19. septembra 2023)
Zakúpený v shopjk.sk
Kreslo je perfektné pevné ľahko sa s ním manipuluje dcéra s neho nechce ani ísť dole
Pekná herná stolička, predtým som mala oveľa drahšiu koženkovú a tá sa začala olúpavať. Cena najlepšia
nebola mi zatiaľ doručená... :(
Pekný dizajn.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »