Najnovšie recenzie zo sekcie Herné kreslá
Aga MR2080 čierno - zelená
Tonka
Pridané: 20. februára 2024
(naposledy upravené 20. februára 2024)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
- Ekokoža vyzerá kvalitne, produkt v zhode s popisom
- Skrutky neboli na 100 percent správne označené, ale nakoniec som našla tie správne. Dodané aj skrutky naviac - rezervné. Zadný plastový kryt bol trochu puknutý, neriešila som to, nie je to vidieť.
- Veľmi dobre sedenie,opierky -vankušiky na krk a chrbat su výborným riešenim
Z možností ktoré som synovi ponúkla sa mu páčilo kreslo kôli mohutnosti , ale tá bola len na obrázku. V skutočnosti je kreslo oveľa menej masívne a do kedy vydrží sa uvidí.
- Skore dorucenie
- Tovar prisiel podkodeny
Objednala som herne kreslo pre syna k narodeninam,ktore prislo hned na druhy den s cim som bola spokojna.Nespokojnost a velke sklamanie prislo po otvoreni tovaru,ked sme zistili ze opierka kresla na ruku bola totalne zlomena,ktora bola vlozena uz v potrhanom sacku.Ten kto to tam vlozil,musel to vidiet a vediet o tom!Pochopim,ze sa tovar moze poskodit pri preprave,ale toto bol cisty zamer.Taketo chyby by sa vôbec nemali stavat!
super
- Diery na operadlach a diery na stoličke nesedie,sú vyosene a neviete priskrutkovat skrutky,takže katastrofa
kreslo splnilo očakávania
Vankúšik pod hlavu je príliš tvrdý s malou priehlbinou a mal by sa dať viac posunúť do dola kvôli menším postavám. Tiež mal by sa ľahko dať odobrať a mal by mať vyriešený povrch, aby sa kreslo dalo využívať.
Tvrdá je aj bedrová opierka.
Ostatné doprava, balenie, skladanie, kreslo, opierky sú na jednotku s hviezdičkou.
- sedí sa príjemne
- mám ho len pár dní
- vypadá materiál že vydrží
- žiadna
- Pohodlné hráčske kreslo vhodné pre deti
- Pevné, kvalitné
Syn je spokojný, všetko v poriadku ,pohodlné, polohovatelné ,ľahko šlo zložiť podľa podrobného návodu,ďakujem.
Perfektná stolička. Sedí sa na nej vynikajúco. Masívna a velmi pekná. Človek sa na nej cíti ako v sedadle športového auta. Obaval som sa kúpi tejto stoličky na základe niektorych negatívnych hodnotení, ale kúpu neľutujem.
Hľadal som kreslo s vyššou nosnosťou, sedák je ale úzky. Materiál po pár dňoch používania bez problémov. Ideálne pre štíhleho človeka. Moje tretie herné kreslo a tretie sklamanie. Asi si fakt kúpim kancelárske kreslo a kašlem na to.
- masivna konstrukcia
- textilny potah
- Pohodlné
- Jednoduché na zloženie
- Pohodlná
- Dostatočne vysoká
- Plne nastaviteľná
- Jednoduchá montáž, kvalitné komponenty
- Zatiaľ nevŕzga a nesfúkava piest
Výborná stolička, mal som obavy z nej, keďže som našiel len tri recenzie na internete, ale aj napriek tomu som sa správne rozhodol pre jej kúpu. Stolička je super na dlhšie sedenie, pre mňa, 190cm 90kg, je maximálne vyhovujúca. Výška stoličky a šírka operadiel sa dajú nastaviť ešte viac pre niekoho, kto by mal dlhšie nohy alebo bol väčší. Operadlo je nastaviteľné a pohodlné, ako aj sedák, ktorý je skôr tvrdší než mäkký, záleží ako je kto zvyknutý. Rovnako operadlo pre hlavu sa dá výškovo nastaviť a opierky pre ruky do rôznych strán. Skláňací mechanizmus je možné aretovať v troch polohách. Koliečka sú z plastu, vyhovujúce aj pre plavajúcu podlahu. Jedine operadlá pre ruky majú menšiu vôľu, hlavová opierka väčšiu, obe od výroby, ale to mne nevadí. Stolička zatiaľ po dvoch týždňoch nevŕzga a piest drží bez problémov. Za tú cenu super, ešte aby aspoň 5 rokov vydržala.
Dobrá kvalita
Treba pozerať na šírku sedadla plus nejakú šírku pridajú aj šikmé bočnice, ale bratovi sadne perfektne. Je hlavne pre mladých. Ako brat má 17 a je chudý. Dobré hráčske kreslo určite sa vyrovná aj raz toľko drahým.
Krásna hracia stolička, veľmi pohodlná, spĺňa všetky moje očakávania
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »