Najnovšie recenzie zo sekcie Herné kreslá
- Veľmi pohodlná a pekná,dúfam že vydrží aspoň tak dlho ako jej predchodca:)
- Na obrázku bola trošku výraznejšia ružová,ale inak žiadne mínus zatiaľ nevidím
Ok
- Textilný materiál sedadla
- Celkové sracovanie
- Guma na kolieskach
- Rôzne nastavenia polôh , aj výška područiek
- Chýba zapínanie na podhlavníku , len uchytenie gumovím pásom
- Chýba posuv područiek dopredu-dozadu
Komfortné sedenie , ale odporúčam pre chudších ľudí. Kto má širšie stehná , možu ho tlačiť zvýšené kraje sedacej časti . Výškovo tak pre cca 180 cm človeka . Podhlavník je dosť vysoko , nastoknutý na vrchu operadla gumovím pásom . Pri mojej výške 170 cm som si podhlavník pripevnil nižšie cez vrchné otvory v operadle . Zjednodušilo by to rozopínanie gumového pása.
- Pohodlné kreslo
- Výsuvná podnožka
- Stabilné
- Složitý návod, šrúby dávané intuitívne, netušíme, kam patril zbytok.
Návod by mohol byť o niečo lepší, zbylo nám niekoľko šrúbov, ktoré netušíme, kam mali prísť. Kreslo je aj napriek tomu stabilné, ale využívá ho prevážne syn, žiadny stokilový chlap. Je pohodlné na sedenie, vyzerá pekne. Za tú cenu bysme asi lepšie nekúpili.
Jedna bočná strana sedadla je viac primontovaná nakrivo, ale inak je kreslo pohodlné, na moju výšku 169 cm mi ideálne vyhovuje, aj keď sa opriem. Šírka sedadla je pre mňa ideálna. Je užšia, nič pre tučných a veľkých. To už odporúčam väčšie kreslo. Sedadlo ideálna tvrdosť, ani mäkké ani tvrdé.
ok
Mne nevyhovovala tá stolička ale mala kvalitné spracovanie
xxx
Kúpil som už nie jedno kreslo a zatiaľ všetky stáli za ho..o. Toto kreslo som prvýkrát kúpil pred rokom mojej dcére na Vianoce a doteraz slúži a vyzerá, ako nové. Preto sme sa rozhodli kúpiť ďalšie pre nás. Odporúčam ho a myslím si, že kto ho kúpi, neoľutuje.
- Stolička presne ako na obrázku.
- Obávala som sa,či to nie je photoshop,ale stolička je naozaj krásna,pevná,stabilná..
- Prišla v demonte a môj 15 ročný syn,nemal problém zložiť.Veď to bol jeho darček,tak chcel sám..a perfektne a bez problémov
- Dá sa polohovať,výhodou vankúše v krčnej a krížovej časti
Rapture NEST modrá RPT-GCNP12L
Pridané: 23. februára 2023
(naposledy upravené 23. februára 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Produkt reklamujem, chybná výroba.
Jednoduchá montáž.
Pohodlné křeslo.
dobrá nosnosť, látkovy poťah ako som chcel tak uvidim ako dlho vydrží
- kvalita materiálu
- stolička je krásne masívna
- pohodlná
- veľmi jednoduché na zloženie
Stolička má byť pre "väčších" ľudí. Mám 186 cm a 115 kíl a sedák mi je akurát. Ľudia s väčším zadkom musia pozorne pozrieť rozmery, či sa do stoličky zmestia.
- zatiaľ super uvidíme časom
- pekne podsvietenie
niektoré závity boli trochu horšie spracovane, ale podarilo sa to priskrutkovať
kúsok latky ktorou sa prichytávajú batérie je na suchý zips, akurát na oboch stranách je ten istý a nedá sa zalepiť...
- kvalita
Kvalitne spracovanie. Prvy dojom aj prva skuska dopadli na vybornu.
chýba polohovanie sedadla
Herná stolička je masívna so stedrym priestorom na uloženie sa (aj pre vyššie a ťažšie osoby), kvalitná konštrukcia bez vrzgania, tiché kolieska….absolútna spokojnost
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »